MCDONALD'S EERSTE VAN SWINDENSTRAAT

MCDONALD'S EERSTE VAN SWINDENSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1185 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Eerste Van Swindenstraat. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 20:27 Vies koud en natt!!! Hartstikke smerig.
20 mei 2022 om 14:25 Miste de helft
19 mei 2022 om 20:46 The food was very cold.
15 mei 2022 om 22:41 Gewoon lekker eten. Bezorgtijd was langer dan aangegeven. Heb uiteindelijk meer dan uur gewacht
13 mei 2022 om 18:20 Rietje vergeten
12 mei 2022 om 18:11 Weer geluk gehad , eten warm en compleet denk dat het ook lig aan wie daaro toevallig werkt en je geluk heb dat die persoon wel rekening houd met je bestelling dat het compleet is en vers word meegeleverd
12 mei 2022 om 7:43 Bezorging sneller dan verwacht en goed op het aangegeven tijdstip. Echter was de bestelling niet compleet…
11 mei 2022 om 0:02 Waste of money
8 mei 2022 om 19:34 Geen saus, terwijl ik die wel had besteld. Slappe friet en koude burger... Jammer. Laatste keer dat ik bij thuisbezorgd bestel en mc donalds
8 mei 2022 om 17:35 Food wasn't as warm as I hoped, but overall not a bad experience
7 mei 2022 om 19:36 Bezorging een uur te laat. Bezorger was kennelijk gevallen en moest door op een kapotte fiets. Eten koud en messy. De Mc D locatie meerdere malen gebeld, maar geen gehoor. Ook Thuisbezorgd geeft geen thuis.
7 mei 2022 om 18:06 Blijft een slechte bende dit filiaal. Weer iets niet goed met het eten en weer niet compleet. Ga wel naar de burgerking voortaan. Hier gaat echt niks veranderen…